Acasa

Ajutăm agenții mici să livreze proiecte mari.

BRAND-URI PENTRU CARE AM CREAT:

CEL MAI BINE NE PRICEPEM LA:

Design de ambalaj

Nimic nu se compară cu sentimentul de mândrie pe care îl avem atunci când ne vedem creațiile la raft. Pentru noi, un ambalaj bun este unul care întrunește obiectivele din brief și depășește standardul din industrie.

Identitate vizuală

Moodboard, logo, paletă de culori și font-uri, stil fotografic și ghid de identitate, toate au rolul de a defini un brand din punct de vedere vizual. Însă înainte de toate astea, e foarte important să existe răspunsuri clare la cine? ce? cum? de ce?

Design grafic

Ok, poate se compară ceva cu sentimentul de mândrie de care vorbeam mai devreme: emoția pe care o avem când ne vedem creațiile tipărite și știm că urmează ca o mulțime de oameni să interacționeze cu ele (afișe, bannere, cărți de vizită, stickere, broșuri, you name it)

Web design & dev

Cel mai probabil n-o să câștigăm premii pe awwwards.com, dar știm să facem website-uri funcționale, bine organizate și cu o estetică care are sens. Credem că principiul less clear is more se aplică în special la web design.

Proiecte cu care ne mândrim

Toate proiectele noastre sunt speciale, dar unele ne-au ajutat să ne autodepășim și să ajungem unde suntem azi (la nivel de skill).

D DE LA DRAGOSTE SAU DE CE
NE DĂM JOS DIN PAT (RELATIV) DIMINEAȚA:

Cele mai recente articole

Atunci când nu facem eye-candy pentru clienți, lucrăm la proiecte artistice personale și scriem despre noi sau despre oameni care ne inspiră, cu speranța că transmitem o doză de optimism și energie pozitivă.

Abonează-te la newsletter

Promitem că trimitem maaaaaxim 3-4 email-uri pe lună.

VREI SĂ LIVRĂM URMĂTORUL TĂU PROIECT MARE ÎMPREUNĂ?

Hai să vedem dacă suntem compatibili!

Prețuim timpul, atât al tău, cât și al nostru. Totodată, experiența ne-a învățat că succesul proiectelor la care lucrăm se bazează pe chimia dintre noi și client. De aceea, înainte să vorbim punctual despre proiectul pe care trebuie să îl livreze agenția ta, te rugăm să completezi chestionarul.

Contact

Newsletter

cleo si nyx

Abonarea la newsletter-ul nostru confirmă acceptul tău la politica noastră de confidențialitate.