Inițiative Antreprenoriale

Nu suntem străini de eșec, iar asta ne-a făcut mai puternici. Fiecare etapă antreprenorială a reprezentat o lecție și ne-a dus pe un drum plin de oameni faini care ne sunt și prieteni dar și clienți.

2014

Creative Room

Primul studio de creație l-am pornit în Drobeta-Turnu Severin, orașul nostru natal. Am pornit inițiat câștigând concursuri pe freelancer.com iar ulterior am început să luăm proiecte locale.

2014
2016

Artivist

Platformă educațională alternativă dedicată industriilor creative, pornită în București împreună cu Cristina Iorganda. În paralel cu activitatea Artivist, am continuat să lucrăm la proiecte de design.

2016
2017

Cats & Cocks

Un side business drăguț pornit cu 2 prieteni în București, cream mesaje și imagini pentru a putea fi printate pe tricouri, hanorace, căni, perini și orice mai putea fi printat. Piața targetată era America.

2017
2018

Artivist Shop

Magazin online cu tehnologie pentru creativi. Vindeam tablete grafice, workstations, laptop-uri și componente PC. Pentru că furnizorii vindeau mai scump decât pe cel.ro, magazinul online a avut viață scurtă.

2018
2019

Brandolin

Al doilea studio de creație pornit tot în Drobeta Turnu Severin cu ajutorul unei finanțări europene. Ne-am focusat doar pe proiecte de branding și de creație grafică. 

2019
2020

Irongate Entertainment

Studio de dezvoltare jocuri pentru telefoane mobile. Acest side-business a fost pornit în Dr Tr Severin împreună cu 2 prieteni. Eu, Iulia și Corina asiguram creațiile vizuale iar Costi asigura programarea, funcționalitatea și vânzarea acestora. Proiectul a luat sfârșit în 2021.

2020
2022

Drincenii

Facem în continuare design și creație, adică ce-am făcut dintotdeauna, dar comunicăm așa cum suntem, fără filtre și mesaje de marketing. Deși 90% dintre clienții noștri sunt din București și Brașov, am decis că cel mai bine ne este în Severin.

agentie whitelabel
2022
2023

O vorbă bună

I am timeline item content. Click here to edit this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
2023
202?

Zurzur

Side business cu bijuterii handmade. Deși încă lucrăm la concept, vrem să profităm de faptul că ne place să lucrăm „manual” și să schițăm podoabe frumoase pentru oameni frumoși.

202?

Contact

Newsletter

cleo si nyx

Abonarea la newsletter-ul nostru confirmă acceptul tău la politica noastră de confidențialitate.