,

Avantgarde Events - Vis și făcut

Avantgarde Events este o companie care nu doar oferă servicii de planificare și concept eveniment, design floral și închiriere logistică, dar setează trenduri și uimește prin creativitate. Raluca a fost prima noastră clientă din România, când după experiența internațională de pe freelancer.com, ne-am luat inima în dinți să deschidem un studio local. Între timp, relația de business s-a transformat într-o prietenie de lungă durată și uitându-ne înapoi în timp, ne-am dat seama că Ralu ne-a purtat mult noroc.
CLIENTRaluca Mîțu
Serviciicopywriting, identitate vizuală, logo design, web design, dezvoltare web (front-end)
Livrabileslogan, logo, website de prezentare, cărți de vizită, personalizare conturi social media
Anul2020

Identitate vizuală

La momentul acestui refresh vizual, lucram deja cu Ralu de peste 5 ani, astfel că am ajuns să îi cunoaștem foarte bine preferințele estetice. Dar, ca la fiecare proiect de identitate vizuală, totul începe cu moodboard-ul – interpretarea schematică a briefului care să ne ajute să construim o direcție. Pe baza acestuia, ne-am pus de comun acord: Avantgarde Events trebuie să inspire încredere printr-un look premium și să transmită pasiunea pentru „nunți ca-n povești”. Și deși ne pricepem mai mult la design decât la copy, brieful ne-a inspirat pentru sloganul „Vis și făcut”. Ca simbol de brand am ales rândunica, pentru că este una dintre păsările ce își alege partenerul pe viață.

Moodboard

Logo principal

Stamps

Cărți de vizită

Pagina de Facebook

Website de prezentare

Cele mai importante secțiuni din website-ul de prezentare au fost portofoliul și secțiunea de servicii. Ca și funcționalități speciale, am implementat un chestionar cu pași multipli pentru brieful de concept eveniment și am setat modulul de catalog cu produse disponibile spre închiriere cu posibilitate de adăugare în coș pentru cerere de ofertă.

Iconițe personalizate

Homepage

Portofoliu

Despre

Chestionar cu pași multipli

Catalog închiriere logistică

Related projects