Playouth - Educaţie prin joc și artă!

Playouth este o asociație foarte dragă nouă care s-a născut din dorinţa de a aduce joaca şi bucuria în educaţia copiilor, dar și de a crea o legătură mai puternică între aceștia și părinţii lor. Ne-am bucurat foarte tare să îi ajutăm cu redesign-ul site-ului și cu reorganizarea conținutului pentru o mai bună experiență de navigare.
CLIENTPlayouth
Serviciiweb design, dezvoltare web (front-end)
Livrabilewebsite de prezentare
Anul2021
website de prezentare pentru ong-ul playouth facut de drincenii

Website de prezentare

PlaYouth ne-au abordat pentru că aveau deja un website de prezentare, însă ierarhia conținutului și design-ul site-ului aveau nevoie de îmbunătățiri. Pentru direcția vizuală a site-ului ne-am lăsat inspirați de logo-ul colorat și jucăuș, din care ne-am extras paleta de culori pentru fundal, elemente de design și butoane. Fontul de brand (Dosis) ne-a condus către formele și iconițele rotunjite, iar fotografiile de la evenimentele PlaYouth ne-au transmis emoția pe care trebuia să o surprindem la rândul nostru în designul și dezvoltarea site-ului. 

Problema principală a site-ului PlaYouth era că bombarda utilizatorul cu informație textuală. Reorganizarea propusă a ierarhizat informația și a prezentat-o într-un mod ușor de urmărit. Însă cel mai important, am adăugat site-ului o dimensiune interactivă, cu diverse elemente animate la hover sau la click-and-drag.

Related projects