, ,

Unchain Fintech Festival 2022

Unchain Fintech Festival este un eveniment cu totul inovativ, dedicat ecosistemului financiar din Europa Centrală și de Est. Startup-uri, bancheri, instituții financiare, investitori și alte părți interesate au oportunitatea de a discuta în cadrul festivalului cele mai recente tendințe, de a crea oportunități de afaceri și de a declanșa inovații în fintech și blockchain. Cu o listă de peste 35 de livrabile, este proiectul cel mai amplu pentru care am creat și suntem mândri că am făcut parte dintr-o echipă ce încurajează inovația în toate formele ei.
CLIENTUnchain Media
Serviciiconsultanță, identitate vizuală, design grafic, web design, dezvoltare web (front-end)
Livrabilelogo, website de prezentare, materiale de comunicare online (banner ads, fintech report)  , materiale promotionale (stickere, tricouri, moneda), materiale outdoor și indoor locație eveniment
Anul2022
unchain festival identitate vizuala de festival si web design website de prezentare

Identitate vizuală & materiale de comunicare

Conceptul festivalului a fost axat pe inovație digitală și tehnologică în viitorul serviciilor financiare, iar numele UNCHAIN ales de fondatori, ne-a inspirat să ne uităm cu atenție la esența inovației. Ca să poți inova trebuie să rupi „lanțul” tiparelor vechi de gândire și să privești problema de jur-împrejur, din toate unghiurile. Astfel, logo-ul geometric și chunky pe care l-am creat pornind de la ideea de mai sus, a devenit piatra de temelie a întregii identități vizuale. În dezvoltarea elementelor grafice și a materialelor de marketing ne-am inspirat din estetica cyberpunk și synthwave. 

Proces de creație logo

Logo

Stickere

Raport Fintech

Bannere

unchain festival responsive website design

Trofeu pentru Gala de Premiere

Pentru noi acest proiect a fost unul special, așa că am scos toate skill-urile noastre la bătaie și am creat un trofeu care înglobează întregul concept Unchain Fintech Festival. Provocarea noastră a fost surpinderea „Glitch-ului” într-o formă statică. 

The Unchain Coin

Unchain GO sau Unchain NO. Inspirați de deciziile pe care le facem în fiecare zi a luat naștere moneda Unchain. 

Va fi cadoul perfect pentru participanții celui mai mare eveniment Fintech din România.

Website de prezentare

Pentru website-ul de prezentare ne-am focusat pe claritate și ușurință în navigare. Cu homepage-ul am setat tonul vizual pentru întreg site-ul, având elemente ce se regăsesc și în celelalte pagini, precum: dunga cu orientare dreapta sus, care „zboară” înainte, ilustrații vectoriale ce abstractizează ecosistemul în care activează compania și iconițe ce permit asocieri instante prin simplitatea lor. 

Related projects